Obrazec za registracijo
Registrirajo se lahko le odjemalci družbe Mestni plinovodi d.o.o.. Vsi podatki, ki jih potrebujete za registracijo, se nahajajo na računu za dobavljen plin oz. za distribucijo.

Če imate več odjemnih mest, bo zadoščalo, da pri registraciji navedete le enega. Ob dostopu v "Moj račun" lahko ostala odjemna mesta dodate na strani "Registracija več odjemnih mest". Na ta način boste z enim geslom dostopali do vseh svojih odjemnih mest.
ŠTEVILKA ODJEMALCA:
Vaša številka odjemalca se nahaja na računu za dobavljen zemeljski plin oz. za distribucijo.
PRIIMEK IN IME / NAZIV PODJETJA:
 
DAVČNA ŠTEVILKA:
Vnesite pravilno davčno številko, četudi bi na računu bila morda napačno izkazana.
E-POŠTA:
Na registracijski e-naslov boste prejeli vaše uporabniško ime in geslo za dostop. Na ta naslov boste tudi v prihodnje prejemali vsa obvestila, ki se nanašajo na "Moj račun".
Želim prejemati obvestila o izstavljenih računih
OPOZORILO: Na spletni strani se zbirajo osebni podatki.
  • Družba Mestni plinovodi d.o.o. se obvezuje, da bo za vaše osebne podatke skrbela, jih uporabljala v skladu z veljavno zakonodajo ter da pridobljenih podatkov brez pisnega privoljenja uporabnika spletne strani ne bo posredovala tretjim osebam.
  • Uporabniki spletne strani ste odgovorni za vse aktivnosti opravljene z uporabo vašega uporabniškega računa.
  • Družba Mestni plinovodi d.o.o. za točnost podatkov, ki so vneseni s strani uporabnika, ne odgovarja.
  • Ob vsakršni nepooblaščeni uporabi ali utemeljenem sumu, da je do tovrstnega dostopa prišlo, morate o tem nemudoma obvestiti družbo Mestni plinovodi d.o.o.
  • Družba Mestni plinovodi d.o.o. ne odgovarja za kakršno koli izgubo ali škodo, do katere lahko pride zaradi nepooblaščene uporabe računa ali gesla uporabnika spletne strani.